Carrier Lifter: een combinatie van oude praktijken en nieuwe technologieën om uw netwerk uit te breiden

De experts van vandaag zitten gevangen in tijden van onrust. Het adopteren van nieuwe technologie is essentieel. Anders is het verouderd. Maar in plaats daarvan zijn ‘oude scholen’ nog steeds belangrijk totdat je er oud en ‘onaantrekkelijk’ uitziet.
Dus hoe trek je een dunne lijn tussen modern en retro?
Net als bij mode en decoratie, moet je weten welke oude gebruiken verouderd zijn en welke niet. Neem dan de klassieker en combineer deze met nieuwe technieken die je professionele persoonlijkheid helpen verbeteren.
Dit is erg belangrijk als het gaat om netwerken en het is een van de beste manieren om je carrièremogelijkheden uit te breiden.
Uw netwerk is niet alleen voor uw zakelijke relaties. Het is iedereen die je ontmoet, en iedereen die je kent.
Als u niet strategisch bent in het opbouwen van deze verbindingen, loopt u een enorme potentiële kans mis. Gebruik deze strategieën om uw netwerk uit te breiden en er het maximale uit te halen door old schools te combineren met innovatieve technologieën.
1. Bouw een merk op
Zelfs als u geen bedrijf heeft, moet u een professionele merkidentiteit hebben. Dit is een bedrijfsstrategie die wordt gebruikt door enkele van de meest succesvolle professionals ter wereld en die uw reputatie kan versterken of vernietigen.
Visuele representaties, of symbolen, zijn de oudste vorm van communicatie. Van oude grotschilderingen en hiërogliefen tot Instagram-berichten, mensen gebruiken al duizenden jaren foto’s om verhalen te vertellen.
Dus wat is het verhaal dat je je doelgroep probeert te vertellen en welke foto’s ga je daarvoor gebruiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *