Alles wat u moet weten over de Arctic Air Ultra

Je voelt het als de zomer nadert. Letterlijk: De dagen worden warmer. Misschien bent u op zoek naar een creatieve manier om uw hoofd koel te houden zonder uw budget te overschrijden of uw airconditioning te overbelasten.
begrepen!

Niets is frustrerender dan de airco die op de heetste dag van het jaar doodgaat. Of het nu gaat om een ​​compleet HVAC-systeem of een kamerunit, het resultaat is hetzelfde: heet, ellendig, wachtend om gerepareerd te worden. Maar wat als u uw persoonlijke ruimtekoeler zou kunnen verwijderen als het te warm wordt? Wat als een kleine airconditioner betaalbaar was en u zich geen zorgen hoefde te maken over dure reparaties?
Klinkt het te mooi en niet waar? Nou, dat is het niet!

De Arctic Air Ultra is een persoonlijke airconditioning unit die draagbaar, betaalbaar is en tegelijkertijd de lucht zuivert. De adviesprijs ligt rond de $ 40, een alles-in-één koelsysteem dat geen hete zomer zonder zou willen.

Wat is de Arctic Air Ultra precies? Ontel gebruikt As Seen in tv-producten zoals speelgoed, fitnessapparatuur en huishoudelijke artikelen om Arctic Air Ultra te vervaardigen, een bedrijf dat regelmatig op de markt te vinden is. Ontel staat bekend als leider in producten die innovatieve oplossingen bieden voor het dagelijks leven.
Als je naar de Arctic Air Ultra kijkt, kun je zien dat dit doel is bereikt. De eerste release van Ontel, de originele Arctic Air, werd geprezen. Het bedrijf heeft vervolgens het product opnieuw ontworpen, met tweemaal de koelcapaciteit en geweldige functies, en de Arctic Air Ultra uitgebracht. baseren
U moet weten dat Ontel dit product niet als airconditioning heeft ontworpen. Het koelt niet je hele huis. Het is een draagbare persoonlijke verdampingsluchtkoeler die is ontworpen om u te helpen de hitte te verslaan, waar u ook bent.
De Arctic Air Ultra gebruikt de hete lucht eromheen om het in het verdampingsfilter te duwen en af ​​te koelen. Het probeert niet het hele huis te koelen, het probeert alleen te koelen waar het het meest nodig is, dus het verbruikt niet veel energie. Dit draagbare apparaat is koel, hydraterend en tegelijkertijd puur. Arctische lucht gebruikt dezelfde lucht om het te verversen, terwijl de ventilator de hete lucht in het gebied oppikt en circuleert. En een luchtreiniger verbetert de kwaliteit van wat je inademt.
Deze kleine airconditioner is het perfecte verlanglijstje voor je keuken, kantoor, slaapkamer of woonkamer en zal je helpen de hitte van de zomer te overleven. Ook maak je van een zwoele picknick, sportevenement of andere buitenactiviteit een toffe en ontspannende dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *